EKIPA ‘NATURAL FOOD’ IZ KUTINE I EKIPA ‘KALIMERO’ IZ GAREŠNICE POBJEDNICI SU MALONOGOMETNOG TURNIRA ‘LIPOVLJANI 2017.’

Ekipa ‘Natural fooda’ iz Kutine pobjednik je, u seniorskoj konkurenciji, ovogodišnjeg malonogometnog zimskog turnira u Lipovljanima, koji je po 24. puta organizirao Nogometni klub Slavonac. U veteranskoj konkurenciji pobijedila je ekipa CB Klimero iz Garešnice, a pehare i zaslužene novčane nagrade, u nedjelju, 29. siječnja, finalnog dana turnira, uručili su im organizatori iz NK Slavonac.

                Nakon pet dana dobrog malog nogometa, na zimskom turniru ‘Lipovljani 2017’., koji je igran subotom i nedjeljom od 14. siječnja, završnog dana turnira, u nedjelju, 29. siječanja odigrane su utakmice polufinala, finala i utakmice za 3. mjesto. U seniorskoj konkurenciji nastupilo je 26 ekipa, a u veteranskoj, 10 ekipa podijeljeno u 2 grupe.

                Natjecanje u nedjelju završnog dana turnira, započelo je polufinalnim utakmicama u veteranskoj konkurenciji. Ekipa ‘Roki komerca’ iz Bosanske Dubice pobijedila je ekipu ‘3. poluvrijeme’ sa 2:1, a ekipa CB ‘Kalimero’ pobijedila je ekipu Mak, Kutina sa 4:2 i tako se plasirale u finale turnira.

                Revijalnu utakmicu, potom, odigrali su pioniri i limači NK Slavonca, međusobno i sa ekipom NK Sokol iz Rajića, a nakon toga su nastavljene utakmice natjecateljskog karaktera. Za 3. mjesto u veteranskoj konkurenciji igrala je ekipa ‘Mak’, Kutina protiv ekipe ‘3. poluvrijeme’ i pobijedila 3:1. Nakon njih trebalo se igrati i utakmica za 3. mjesto u seniorskoj konkurenciji, ali ekipa ‘Lim tim’ nije došla, pa je ekipa ‘Meteora produkcija’ iz Zagreba dobila utakmicu 3:0 bez igre.

                U samoj završnici, u nedjelju navečer, igralo se za pobjednike turnira. U finalnoj utakmici veteranskih ekipa igrali su: CB Kalimero, Garešnica i Roki komerc iz susjedne Bosanke Dubice. Vrlo uvjerljivo pobijedila je ekipa CB Kalimero iz Garešnice sa 4:1.

                U finalnoj utakmici seniorskih ekipa igrale su ekipe ‘Natural food’ iz Kutine i ‘Quercus’ iz Bročica, a vrlo uvjerljiva bila je starija i iskusnija ekipa ‘Natural fooda’, koja je mlade nogometaše ‘Quercusa’ pobijedila s 5:0 i tako ‘petardom’ osvojila turnir.

                Turnir je završio svečanom podjelom pehara i novčanih nagrada, koje je, u veteranskoj konkurenciji, osvajačima uručio Željko Pogačić, a u konkurenciji seniorskih ekipa Dalibor Nerlović, predsjednik NK Slavonac. Finalnu utakmicu snimala je i sportska televizija, pa će se završna utakmica turnira moći pogledati, u cijelosti, u njihovom programu.  

 

                Ekipa ‘Natural food’, pobjednici u seniorskoj kategoriji, igrali su u sastavu: Tomislav Šušnjara, Matija Friš, Hrvoje Adamović, Domagoj Gelo, Luka Lončarević, Filip Pazman, Marko Korica, Ivan Tolušić, Vedran Šušnjara, Kristijan Jedrbić i Ćiril Gunja.

 

                Ekipa Quercus iz Bročica, osvajači 2. mjesta, igrala je u sastavu: Ivan Huska, Ivan Šokčić, Ivan Marčec, Bernard Muhardi, Antonio Đusi, Marko Crnojević, Tomislav Ivčić, Antonio Pranjić, Matija Čunčić, Matteo Mrčelo i Tomislav Cink.  

 

       

                Ekipa ‘Meteora produkcija’ iz Zagreba, osvajači 3. mjesta, igrali su u sastavu: Mislav Miklec, Luka Grgić, Dario Sudec, Marko Relja, Mario Dedić, Valentin Jurić, Filip Lazov, Denis Beriša, Karlo Markek, Stjepan Knez, a voditelj ekipe bio je Vedran Prga.

 

                Ekipa CB Kalimero, pobjednici veteranskog dijela turnira, igrali su u sastavu: Matija Grgić, Momir Prodanović, Bojan Žalac, Nikica Rostoher, Stipan Klarić, Kristijan Kovačević, Siniša Klobučar, Dragan Vaclavek i Robert Rožić.

 

                Ekipa Roki komerc, osvojila je 2. mjesto u veteranskom turniru, a igrali su u sastavu: Igor Tadić, Darko Cikota, Mišo Zgodić, Jurica Bakić, Goran Strančik, Mile Stančić, Predrag Došenković, Đoko Mostarac, Miroslav Jajcinović i Božidar Nikoletić.

 

                Ekipa Mak, Kutina osvojila je 3. mjesto, a igrali su u sastavu: Marko Rumenović, Dario Gunjević, Danko Cerovečki, Dalibor Rekavić, Josip Đerek, Jurica Šenija, Robert Krizmanić, Davor Cerovečki, Vlado Cerovečki i Patrik Đođaj.

 

Rezultati utakmica igranih u nedjelju, 29. 1. 2017. god.

 

Roky komerc – 3. poluvrijeme                         2:1

Mak, Kutina – CB Kalimero                             2:4

 

utakmica za 3. mjesto VETERANI

MAK, KT – 3. poluvrijeme                                3:1

 

utakmica za 3. mjesto SENIORI

Meteora produkcija, Zg – Lim tim                  3:0 (bez igre)

 

finale VETERANI

CB Kalimero – Roki komerc                              4:1

 

finale SENIORI

‘Natural food’, Kutina – Quercus, Bročice         5:0

Damir SMETKO