EKIPA KOLODVORSKE – POBJEDNICI MALONOGOMETNOG ‘TURNIRA ULICA I NASELJA’ OPĆINE LIPOVLJANI

Ekipa Kolodvorske ulice iz Lipovljana, pobjednik je, ovogodišnjeg noćnog, malonogometnog ‘Turnira ulica i naselja’ općine Lipovljani, čijom utakmicom su završeni i ‘Lipovljanski susreti 2014.’ Tek nakon izvođenja kaznenih udaraca, s tijesnim rezultatom 7:6, ekipa Kolodvorske pobijedila je odličnu ekipu ‘Kraljeva Velika-1’ jer je utakmica završila neriješeno 2:2, pa ne bi bilo nepravedno ni da je pobijedila ekipa iz Kraljeve Velike.  Treće mjesto osvojila je ekipa Zagrebačke ulice, koja je s minimalnih 1:0, pobijedila ekipu Piljenice, prošlogodišnjeg pobjednika ovog natjecanja.

09-IMG_8520                Kroz dva vikenda, prije ovogodišnjih ‘Lipovljanskih susreta’, igran je noćni, malonogometni ‘Turnir ulica i naselja’ općine Lipovljani, na kom je igralo 11 ekipa, podijeljenih u dvije grupe, po sistemu liga natjecanja. Na kraju natjecanja po grupama, najbolji su odigrali i polufinalne utakmice, kako bi se sam završetak malonogometnog turnira mogao odigrani na završetku ovogodišnjih ‘Lipovljanskih susreta’.

Nešto poslije 20 sati, u nedjelju, 24. kolovoza, započeo je susret za 3. mjesto. Igrao se izjednačen nogomet, a tek pred kraj utakmice ekipa Zagrebačke dala je gol, za konačnu pobjedu 1:0, nad jako dobrom malonogometnom ekipom Piljenica, koja je bila prošlogodišnji pobjednik.

Nakon toga započela je finalna utakmica noćnog, malonogometnog turnira, između ekipa Kolodvorske i Kaljeve Velike-1. Igrao se dobar, izjednačen nogomet, u kom je ekipa Kolodvorske dva puta vodila, ali su odlični nogometaši Kraljeve Velike oba puta to stigli, pa je konačni rezultat finalne utakmice bio izjednačen, 2:2. Pristupilo se izvođenju kaznenih udaraca, a nakon nekoliko obrana, konačni rezultat bio je 7:6 za ekipu Kolodvorske ulice.

11-IMG_8560                Tomislav Lukšić, zamjenik načelnika općine Maria Ribara, predao je prijelazni pehar ekipi pobjednika, a ostalima zahvalnice za sudjelovanje. Kao što se i očekivalo, završnicu noćnog, malonogometnog turnira, pratio je velik broj gledatelja i posjetitelja ‘Lipovljanskih susreta 2014.’, pa najavljen noćni, malonogometni turnir i za iduće ‘Lipovljanske susrete’.

(Damir SMETKO)

19-IMG_858713-LSnedjelja 166 KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA 05-LSnedjelja 15818-LSnedjelja 17708-IMG_851414-LSnedjelja 17315-IMG_858016-IMG_858117-IMG_8583