DOBRA ZABAVA DRUGE VEČERI ‘SUSRETA’ UZ ‘SLAVONSKE DUKATE’

Iako je kiša u subotu, 23. kolovoza, pokvarila dolazak iznimno velikog broja posjetitelja na ‘Lipovljanske susrete 2014.’, mimohod društava, otvorenje manifestacije, nastup društava nacionalnih manjina i zabavnu večer, uz nastup ‘Slavonskih dukata’ pratio je još uvijek velik broj posjetitelja. Za tu priliku, po prvi puta nakon obnove ‘Lipovljanskih susreta’, montiran je veliki šator, kako bi se sudionici u programu, ali i svi gledatelji i posjetitelji zaštitili od kiše.

1-fotic (41)a                Sam nastup društava nacionalnih manjina, te gostujućih društava iz Slovačke, oraspoložio je posjetitelje ovogodišnjih ‘Lipovljanskih susreta’. Nakon završetka nastupa KUD-ova i dobrog vatrometa, započela je zabavna večer ‘Slavonskih dukata’.

Cilj organizatora ‘Lipovljanskih susreta’ je druženje i dobra zabava svih posjetitelja ‘Lipovljanskih susreta’, pa je nakon noći za pamćenje, održane u petak, 22. kolovoza, veselo i rasplesano bilo i u subotu, 23. kolovoza. ‘Slavonski dukati’ i Marija Pavković – Snaša zabavili su posjetitelje ‘Lipovljanskih susreta’, od kojih su neki samo slušali dobar nastup tamburaša, a veliki dio posjetitelja zaplesao je na glazbu tamburica.

Naravno, u svemu tome, među prvima, i najrasplesanijima bili su članovi kulturno-umjetničkih društava, koji vole ples i pjesmu, što su pokazali i na nastupu tijekom izvođenja programa.

Odlična zabava za posjetitelje bila je i drugog dana ‘Lipovljanskih susreta 2014.’, a trajala je do 3 sata ujutro.                 Damir SMETKO

5-SubotaLS 660 6-SubotaLS 661 7-SubotaLS 664 1-IMG_7973 2-IMG_7974 3-IMG_7985