‘DAN OTVORENIH VRATA’ U DJEČJEM VRTIĆU U LIPOVLJANIMA

Raznovrsnim radionicama s djecom, polaznicima vrtića, stalnim igranjem u dvorištu na otvorenom, te KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA beskrajnim skakanjem na postavljenom toboganu, obilježen je u srijedu, 1. lipnja – Dan vrtića ‘Iskrica’ iz Lipovljana. Na ‘rođendansko slavlje’ u vrtić, stizali su sumještani i gosti, a za sve je ispečena i rođendanska torta.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAVeć pri dolasku u vrtić, u srijedu, 1. lipnja polaznike ove predškolske ustanove u Lipovljanima dočekao je natpis ‘ Sretan rođendan vrtiću’, a u dvorištu, polaznike vrtića čekao je i napuhani tobogan, koji je postavljen u suradnji s DVD-om Lipovljani. Zaigrani dan vrtićanaca, tako je započeo veselo od ranog jutra. ‘Dan otvorenih vrata’, kako su ga nazvali u vrtiću, mogli su iskoristiti svi koji su se željeli upoznati s radom vrtića. Posebno oni koji još ne polaze vrtić, ili oni koji KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAsu prije škole bili u vrtiću.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERATako su polaznike vrtića prvi posjetili, i s njima se poigrali, učenici prvog razreda Osnovne škole Josipa Kozarca, koji su još prošle godine i sami bili polaznici vrtića. Sa ‘starim’ prijateljima odmah su se poigrali, počastili pecivima i sokom. Dan otvorenih vrata obišao je i Mario Ribar, općinski načelnik, koji je svima poklonio košaru slatkiša, čestitajući im tako ‘rođendan’, uz želju za odličnim radom s djecom i u budućnosti.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAZnačajan broj roditelja bio je tijekom ‘Otvorenog dana’ u vrtiću, igrajući se i družeći se sa svom djecom. Sudili su utakmice, gledali igre, a mama Đurđica, čak je vrtićancima poklonila i strašilo za njihov mali vrt, koji im služi za učenje o povrću, sadnji i obradi zemlje.KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Obišli su ih i Mirjana Faltis, ravnateljica osnovne škole, svi djelatnici Jedinstvenog upravnog odjela Općine Lipovljani, Anka Doležal, predsjednica Općinskog vijeća i ujedno i predsjednica Upravnog odbora vrtića ‘Iskrica’, roditelji s djecom koja se tek spremaju ići u vrtić….

Najveselije je bilo na rezanju rođendanske torte, oko KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAkoje su se okupili svi polaznici lipovljanskog vrtića, odgajateljice i svi gosti.

Veselo je bilo na ‘Otvorenom danu’ Dječjeg vrtića u Lipovljanima. Približava se kraj ove pedagoške godine, koja će završiti, kao i školska godina, 10. lipnja. Slijedi aktivni odmor tijekom ljeta, pa sve ispočetka, s prvim danima rujna u novoj pedagoškoj godini.

 

Damir SMETKO

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA