Članovi UDVDR Lipovljani ukupni su pobjednici športskog natjecanja ratnih veterana u Topuskom

Ekipa Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata, ogranak Lipovljani, ostvarila je sjajne sportske rezultate na 24. športskom natjecanju udruga ratnih veterana Sisačko-moslavačke županije, održanom u Topuskom, u subotu, 8. lipnja. U konkurenciji 9 ekipa, u više od pola natjecateljskih disciplina osvojili su prvo, ili drugo mjesto, što im je donijelo i ukupnu pobjedu na tom natjecanju u Topuskom.

                Prvo mjesto ekipe Udruge veterana domovinskog rata iz Lipovljana ostvarile su u disciplinama potezanja užeta i kuglanju, a 1. i 2. mjesto u gađanju Pikada, ostvareno je u konkurenciji žena. Osim ekipno, 1. i 3. mjesto osvojeno je i pojedinačno u kuglanju, a 2. mjesto osvojile su ekipe Streljaštva, boćanja i stolnog tenisa u svojim disciplinama. Ukupnoj pobjedi pridonijeli su i nogometaši koji su osvojili 4. mjesto, te ekipa šahista koja je bila 5. na turniru u okviru športskog natjecanja na županijskoj razini.

                Nakon održanih svih sportskih natjecanja, na zajedničkom ručku i druženju, uručene su medalje i pehari za ostvarene sportske rezultate. Gotovo u svim sportskim disciplinama, članovi UDVDR, ogranak Lipovljani, izlazili su po osvojene medalje i pehare. Željku Pogačiću, predsjedniku lipovljanskog ogranka UDVDR-a, pehar za najbolje sportaše, odnosno za ukupne pobjednike 24. športskog natjecanja veterana domovinskog rata u Topuskom, predao je Ivo Žinić, župan Sisačko-moslavačke županije.  

                Članovi Udruge ratnih veterana iz Lipovljana, svake su godine jako uspješni, na sportskim natjecanjima u okviru županijskog natjecanja, a ove godine uspjeli su ostvariti i ukupnu pobjedu, što nije nimalo lako među sportskim ekipama iz Siska, Kutine, Gline, Popovače …

Damir SMETKO