ČLANOVI UDRUGE UMIROVLJENIKA POSADILI VIŠE OD 500 MAĆUHICA U PARKU U CENTRU LIPOVLJANA

Desetak članova Udruge umirovljenika općine Lipovljani, u srijedu, 9. ožujka završilo je sadnju proljetnica u parku u centu Lipovljana, ispred Društvenog doma i Općine Lipovljani. Za sada su posadili više od 500 komada maćuhica, a željeli bi da sve sadne gredice u parku bogato cvjetaju, i tako uljepšavaju vrlo lijepi, stoljetni park, vjerojatno će zasaditi još 100-tinjak cvjetova.

Sadnju cvijeća i uređenje parka pred blagdan sv. Josipa i Dan župe, škole i općine Lipovljani, članovi Udruge umirovljenika općine Lipovljani započeli su početkom ožujka.

Akcija sadnje i uređivanja parka proljetnicama, poklon je Udruge umirovljenika svojim sumještanima, uz predstojeći Dan općine, a sadnice su zajednički osigurali Udruga umirovljenika i Općina Lipovljani.

Pred blagdan sv. Josipa, odnosno skorašnji blagdan Uskrsa, Udruga umirovljenika planira i druge akcije. Kao i lani, postavit će pisanicu u parku, a pripremaju i radionicu bojanja uskrsnih jaja na otvorenom.

Nakon uspješno završene sadnje cvijeća i uređenja parka u centru Lipovljana, članovi Udruge umirovljenika nastavili su se družiti uz zasluženu kavu i kolače.

Damir SMETKO