ČESTITKA OPĆINSKOG NAČELNIKA POVODOM DANA OPĆINE LIPOVLJANI I DANA ŽUPE SV. JOSIPA

Poštovane mještanke i mještani Općine Lipovljani,

danas, kada je sveukupno stanovništvo Republike Hrvatske fokusirano na borbu protiv epidemije Koronavirusa, kada su odgođena i zabranjena sva javna okupljanja veća od 5 osoba na istom mjestu, mi mještani Općine Lipovljani ne smijemo zaboraviti na naš dan, Dan Općine Lipovljani, Dan župe, Dan Josipa Kozarca u Lipovljanima, Dan škole.

U ovim teškim trenucima kada su nam ograničena kretanja, misli Vam skrećem, osim uz redovito pridržavanje svih propisa i naputaka nadležnih tijela za sprečavanje širenja epidemije, na jedino što nam preostaje, a to je molitva našem nebeskom zaštitniku Sv. Josipu, da nas sve sačuva i od ovoga zla.

Općinsko Vijeće i Načelnik Općine Lipovljani zajedno sa svojim suradnicima nastoje učiniti maksimum kako bi našoj općini osigurali napredak na svim područjima života.

Sve što se napravi vidljivo, opipljivo, a u svrhu kvalitetnijeg i ljepšeg života, prvenstveno je radi naših sugrađana, a svakako i svih dobronamjernih ljudi koji odluče svratiti i zadržati se u našoj općini.

Ne želimo reći da smo u potpunosti zadovoljni, pogotovo u trenutku kada smo započeli i isplanirali još mnogo toga što treba privesti kraju. Sve navedeno ćemo postići jedino ako svi budemo angažirani maksimalno u svakom segmentu života: obrazovanju, gradnji, kulturi i maksimalnim angažmanom u poslu koji obavljamo.

U to ime još jednom svim stanovnicima Općine Lipovljani, upućujemo čestitke u povodu 19. ožujka, Josipova, Dana Općine Lipovljani, uz želju da zajedničkim snagama izgradimo još bolju i ljepšu općinu, i da našoj Općini ostanemo vjerni pratitelji u budućem uspjehu.