ČESTITKA OPĆINSKOG NAČELNIKA POVODOM BOŽIĆNIH I NOVOGODIŠNJIH BLAGDANA

Poštovani sumještani,

Božić je blagdan koji u naše živote i srca donosi posebnu radost, međusobno zajedništvo i razumijevanje. Zato Vam svima želim da ga dočekate sa svojim obiteljima, bližnjima i neka Vam ovi blagdanski dani donesu sreću i zadovoljstvo. Želim Vam da mir kući ovoj i svima koji prebivaju u njoj, donese blagoslov, da u Vašem domu, u Vašim dušama, u Vašim obiteljima prevlada božićna radost i veselje.

Ponekad mislimo da nemamo sve što je potrebno, vrijeme u kojem živimo stavlja pred nas velike kušnje i izazove. No, na budućnost moramo gledati s optimizmom, vjerom i nadom, te trudit  se riješiti sve poteškoće. Upravo u ovo blagdansko vrijeme naše misli i djelovanja su na poseban način usmjereni na iskazivanje ljubavi prema bližnjima, na solidarnost prema slabijima. Stoga vjerujem kako zajedničkim naporima i zalaganjem možemo stvoriti još bolje uvjete za život svih naših sumještana.

Neka nam i ovaj Božić bude obnova mladosti duha, te nas ohrabri za novi način postojanja i hoda pod zvijezdama!

U tom uvjerenju, svima Vama poštovani sumještani, u ime svih svojih suradnika, vijećnika Općinskog vijeća i svoje osobno ime, želim Čestit i blagoslovljen Božić, dobro zdravlje, osobnu sreću, te sretnu i još uspješniju Novu 2020. godinu.

                                                                   OPĆINSKI NAČELNIK

                                                                                          Nikola Horvat