BOŽIĆNI PRIJEM ZA SVE PODUZETNIKE, OBRTNIKE I POLJOPRIVREDNIKE S PODRUČJA OPĆINE LIPOVLJANI

Tradicionalno, božićno primanje za sve gospodarstvenike općine Lipovljani, ove je godine održano u utorak, 20. prosinca u općinskoj vijećnici.   Ove godine odaziv na božićni prijem bio je veći nego li i koje godine do sada, unazad 6 godina, pa su mali obrtnici, poljoprivrednici i poduzetnici popunili općinsku vijećnicu. Domaćin im je bio Tomislav Lukšić, zamjenik općinskog načelnika.

                Na početku božićnog prijema, Tomislav Lukšić je pozdravio sve prisutne gospodarstvenike i čelne ljude ustanova i u kratkim crtama izložio što je u ovoj godini ostvareno, a što se planira dovršiti ili započeti uređivati, obnavljati i izgrađivati u idućoj, 2017. godini. Općina Lipovljani svake godine ulaže milijunske iznose u izgradnju i održavanje infrastrukture, a cilj svemu je veće zapošljavanje i bolji standard stanovnika općine Lipovljani. Svima je zaželio uspješnu slijedeću gospodarstvenu godinu.

                Pred kraj prijema, sa službenog puta u Osijeku, na božićni prijem stigao je i općinski načelnik Mario Ribar, koji je kratko svim gospodarstvenicima zahvalio za uspješan rad u ovoj godini, a zaželio im je i još bolje poslovanje u idućoj, 2017. godini. Podsjetio je na mogućnosti subvencija njihovog poslovanja, koje im omogućava Općina Lipovljani i na mogućnosti proširivanja posla u poduzetničku zonu koja je smještena uz izlazno-ulazni prometni čvor na autocesti kod Lipovljana. Prometni čvor trebao bi za godinu dana biti dovršen, pa je i to prilika za proširivanje posla domaćih poduzetnika u gospodarstvenu zonu.

                Prije zajedničkog druženja, općinski načelnik Mario Ribar, zahvalio je svim poduzetnicima za suradnju s Općinom Lipovljani tijekom 2016. godine. Zaželio im je sretne božićne i novogodišnje blagdane i još više uspjeha u idućoj godini.

                Damir SMETKO