Asfaltiran Fratrov Jarak i Odvojak u ulici Ante Starčevića

         U ulici Fratrov jarak i u Odvojku Ante Starčevića u Lipovljanima, živi nekoliko domaćinstava, no i ona, od četvrtka, 23. srpnja u dopodnevnim satima do svojih domova dolaze novim asfaltom. Djelatnici poduzeća ‘Strabag’ položili su 10-tak centimetara debeli sloj asfalta, kojim će se stanovnici tih ulica ubuduće služiti.

         O asfaltiranju Fratrovog jarka, Odvojka Ante Starčevića i Ratarske ulice u Lipovljanima, u kojima još do sada nije bilo asfalta, Nikola Horvat, načelnik Općine Lipovljani, potpisao je ugovor s tvrtkom ‘Strabag’ početkom lipnja. Asfaltiranje Fratrovog jarka, Odvojka u ulici Ante Starčevića i Ratarske ulice ugovoreno je iznos od  444.625 kuna, s tim da najveći udio u tome ima Ratarska ulica. Kako su to ceste svrstane u rang općinskih, gotovo pola milijuna kuna za asfaltiranje Fratrovog Jarka, Odvojka u ulici Ante Starčevića i ratarskoj ulici, platit će se iz proračuna općine Lipovljani.

         Nakon završenog asfaltiranja Fratrovog Jarka i odvojka Ante Starčevića, asfalteri ‘Strabaga’, položit će nosivi sloj asfalta u Ratarskoj ulici.

Damir SMETKO