AKCIJA MANJE ORUŽJA, MANJE TRAGEDIJA 28.04.2017.

                                                                       O B A V I J E S T

                 POŠTOVANI GRAĐANI!

       PP NOVSKA ŽELI VAS INFORMIRATI DA PLANIRA  PROVOĐENJE AKCIJE POD NAZIVOM  „MANJE ORUŽJA, MANJE TRAGEDIJA“  KOJU PROVODI  U SURADNJI SA OPĆINOM LIPOVLJANI.

     NAVEDENA AKCIJA BITI ĆE PROVEDENA U PETAK, 28.04.2017. GODINE  U MJESTU LIPOVLJANI, TRG SV. JOSIPA 3,  U VREMENU OD 10,00-13,00 SATI, S CILJEM PREZENTACIJE GRAĐANIMA ORUŽJA I EKSPLOZIVNIH SREDSTAVA. 

     NAVEDENOM AKCIJOM GRAĐANI RH MOGU BEZ VREMENSKOG OGRANIČENJA DRAGOVOLJNO PREDATI ZABRANJENO I DOZVOLJENO ORUŽJE, STRELJIVO, KAO I EKSPLOZIVNA SREDSTVA KOJE NEOVLAŠTENO POSJEDUJU, NADLEŽNOJ PP NOVSKA.

     PROTIV GRAĐANA KOJI PRIJAVE ZABRANJENO I DOZVOLJENO ORUŽJE RADI PREDAJE, NADLEŽNA PP NOVSKA NEĆE POKRETATI PREKRŠAJNI NITI KAZNENI POSTUPAK.

     TAKOĐER, POSEBNO POZIVAMO GRAĐANE DA NAVEDENO ORUŽJE I EKSPLOZIVNE NAPRAVE NE DONOSE SAMI NA NAŠE INFO-PULTOVE I JAVNA MJESTA KAKO NE BI DOŠLO DO NEŽELJENIH POSLJEDICA, VEĆ DA O ISTOM OBAVIJESTE POLICIJSKE SLUŽBENIKE PP NOVSKA NA INFO-PULTOVIMA ILI TELEFONOM NA BROJ 192 ili 044/646-438.

    POZVIVAMO GRAĐANE DA TIJEKOM PROVOĐENJA AKCIJE POSJETE  NAŠ  INFO-PULT GDJE ĆE IH KONTAKT-POLICAJCI MOĆI INFORMIRATI O NAVEDENOJ AKCIJI,  TE O DRUGIM  PITANJIMA IZ DJELOKRUGA RADA POLICIJE.

       S POŠTOVANJEM!  

                                                                                            NAČELNIK:

                                                                                      JURE   KLIŠANIN